Évzáró party

A minőség és szervezői kreativitás csúcspontjaként kezeljük az általában decemberben megrendezett évzáró partykat. A rendezvények ezen formája nem csak az év lezárásául szolgál, hanem a következő év hangulatának és sikereinek megalapozásaként, és egyfajta köszönetnyilvánításként is az ügyfelek és munkatársak egész éves munkájáért. Ennek megfelelően célunk, hogy a rendezvényen részt vevők felejthetetlen élményekkel távozzanak a nap végén.

Rendelői kérésnek megfelelően akár tematikus rendezvény felépítését is vállaljuk, ahol a díszletektől kezdve a dressz kódon át a színpadi fellépőkig minden egy nagy, egész koncepciót alkot. Hostjaink és hostesseink minden esetben az adott tematikába illő szerepet kapnak és aktív közreműködésükkel segítik az est zavartalan, jó hangulatú lefolyását.

A party egyik legfontosabb része a catering: minőségi étteremlánc partnerünkkel a legmagasabb szintű elvárásoknak megfelelő étel- és ital kínálatot biztosítjuk, a tapasztalt felszolgáló személyzettel együtt. A rendezvényhelyszín kiválasztásánál is igyekszünk a legmagasabb minőséget biztosítani, így olyan partnerekkel dolgozunk együtt, mint a belváros szívében található, exkluzív környezetet nyújtó Il Bacio. Az esték során rendszerint zenei fellépők, díjátadók és beszédek színesítik a programot.