Marketing

Mutassa meg termékeit, szolgáltatásait, érjen el értékesítési sikereket!

Elkészítjük a leghatékonyabb marketing mixet, a platformok egyeztetése után több ajánlatból kínálunk választási lehetőséget és kihozzuk a legtöbbet, hogy hatékonyan tudjon megjelenni, kitűnni a versenytársak közül. Fókuszban az értékesítés, fő szempontunk a mérhetőség, ennek érdekében rendszeresen készítünk elemzéseket, hogy a lehető leghatékonyabban költse el kommunikációra szánt kereteit.

Marketingkommunikáció

Jó marketinggel bármit el lehet adni. Az értékesítési stratégia egyik legfontosabb eleme. Milyen saját felületeket használsz, hogy megszólítsd célközönséged? Weboldal, hírlevél, a social media felületeit? Facebook, Insta, Youtube? Közösséged építését és a tartalomgyártást is érdemes profikra bízni. Csapatunk az organikus kommunikáció mellett teljes-körű marketing kampányok levezénylését is vállalja. A stratégiai tervezéstől a média mix kialakításán, offline és online médiavásárláson túl a kampányt lezáró részletes riportig mindent ránk bízhatsz. 

PR kommunikáció

Mennyire vagy jelen márkáddal a sajtóban? Beszélnek rólad? A célzott hirdetések mellett az imázs kampányok elengedhetetlen eszköze a PR kommunikáció, amelyre sok vállalat sajnos nem fordít elegendő figyelmet. Influencerek, tesztek, jótékonysági akciók? A PR eszköztára számtalan lehetőség tartogat, hogy növeld márkaismertséged és kiemelkedj versenytársaid közül. 

Hirdetésszervezés

Ismered az ügyfélköröd, de azt is tudod, hogy melyik felületeken és milyen eszközökkel éred el őket a leghatékonyabban? Követed a trendeket? Cégünk a targetált online hirdetések specialistája, nem ismerünk lehetetlent, ha a potenciális ügyfelek eléréséről vagy az értékesítés maximalizálásáról van szó.